Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda Jadwal Fees

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda Jadwal Fees

Saliyane pendanaan pilihan investasi sing dipilih, biaya tambahan bakal dibayar dening saben anggota kulawarga. Iki kalebu ing ngisor iki:

Yuran Pamaréntah

Biaya sing ditrapake wis kasebut ing tabel ing ngisor iki. 10% saka pamrentahan mbayar (lan ora bisa dibayar maneh) nalika ngirim aplikasi kanthi imbangan amarga melu nampa layang persetujuan sing dikirim menyang agen sah sing ngirim aplikasi kasebut. Ragad pemerintah diisi saben anggota kulawarga.

Amarga Bayaran Rajin

Kabeh aplikasi tundhuk karo tekun sing angel kanggo mesthekake yen mung pelamar sing layak diwenehake kewarganegaraan Antigua lan Barbuda. Ragad rajin sing kudu ditindakake kanggo saben anggota kulawarga sing umure luwih saka 11 taun kaya sing wis diwatesi ing tabel ing ngisor iki. Ragad rajin amarga kudu dibayar nalika ngirim aplikasi dening agen sing ditunjuk lan ora dibalekake.

Ragad Passport

Saben anggota kulawarga kudu mbayar jumlah sing dijelasake kanggo ngetokake paspor.

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda Jadwal Fees

Dana Pembangunan Nasional (NDF)

Fees Processing $ 30,000 $ 30,000 kanggo kulawarga nganti 4 wong $ 30,000 kanggo kulawarga nganti 4 wong kanthi bayaran tambahan $ 15,000 kanggo saben gumantung tambahan.
Sumbangan $ 100,000 $ 100,000 $ 125,000
Due Diligence $ 7,500 $ 7,500 + $ 7,500 kanggo pasangan,
$ 2,000 saben gumantung 12-17,
$ 4,000 saben 18 gumantung lan luwih
$ 7,500 + $ 7,500 kanggo pasangan,
$ 2,000 saben gumantung 12-17,
$ 4,000 saben 18 gumantung lan luwih

* Ragad liyane sing kudu dibayar kalebu ragad paspor. Iki mbayar tundhuk pangowahan.
* Kabeh biaya sing dipetik yaiku dolar AS

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda Jadwal Fees

Pilihan Investasi Real Estate

Fees Processing $ 30,000 $ 30,000 kanggo kulawarga nganti 4 wong $ 30,000 kanggo kulawarga nganti 4 wong kanthi bayaran tambahan $ 15,000 kanggo saben gumantung tambahan.
Opsi 1 $ 400,000.00 $ 400,000.00 $ 400,000.00
Pilihan 2 - Investor Tunggal $ 200,000.00 $ 200,000.00 $ 200,000.00
Pilihan 3 - C0-investasi * $ 200,000.00 $ 200,000.00 $ 200,000.00
Due Diligence $ 7,500 $ 7,500 + $ 7,500 kanggo pasangan,
$ 2,000 saben gumantung 12-17,
$ 4,000 saben 18 gumantung lan luwih
$ 7,500 + $ 7,500 kanggo pasangan,
$ 2,000 saben gumantung 12-17,
$ 4,000 saben 18 gumantung lan luwih

* Ragad liyane sing kudu dibayar kalebu ragad paspor. Iki mbayar tundhuk pangowahan.
* Kabeh biaya sing dipetik yaiku dolar AS
* Loro utawa luwih pelamar sing nglaporake perjanjian penjualan lan tuku sing bisa dienggo bareng karo kewarganegaraan kanthi investasi yen saben pelamar nyumbang investasi minimal AS $ 400,000

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda Jadwal Fees

Pilihan Pelaburan Bisnis

Fees Processing $ 30,000 $ 30,000 kanggo kulawarga nganti 4 wong $ 30,000 kanggo kulawarga nganti 4 wong kanthi bayaran tambahan $ 15,000 kanggo saben gumantung tambahan.
Investor Tunggal $ 1,500,000.00 $ 1,500,000.00 $ 1,500,000.00
Nggawe Investment * $ 5,000,000.00 $ 5,000,000.00 $$ 5,000,000.00
Due Diligence $ 7,500 $ 7,500 + $ 7,500 kanggo pasangan,
$ 2,000 saben gumantung 12-17,
$ 4,000 saben 18 gumantung lan luwih
$ 7,500 + $ 7,500 kanggo pasangan,
$ 2,000 saben gumantung 12-17,
$ 4,000 saben 18 gumantung lan luwih

* Ragad liyane sing kudu dibayar kalebu ragad paspor. Iki mbayar tundhuk pangowahan.
* Kabeh biaya sing dipetik yaiku dolar AS
* Paling minimal 2 wong nggawe investasi gabungan dadi bisnis sing disetujoni paling ora US $ 5,000,000.00. Saben wong diwajibake nyumbang paling ora US $ 400,000.00 kanggo investasi gabungan.

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda Jadwal Fees

Dana Universitas Hindia Kulon (UWI)

Fees Processing $ 15,000 kanggo saben gumantung tambahan.
Sumbangan $ 150,000 (kalebu biaya pangolahan) $ 150,000
Due Diligence $ 7,500 + $ 7,500 kanggo pasangan,
$ 2,000 saben gumantung 12-17,
$ 4,000 saben 18 gumantung lan luwih
$ 7,500 + $ 7,500 kanggo pasangan,
$ 2,000 saben gumantung 12-17,
$ 4,000 saben 18 gumantung lan luwih

* Ragad liyane sing kudu dibayar kalebu ragad paspor. Iki mbayar tundhuk pangowahan.
* Kabeh biaya sing dipetik yaiku dolar AS

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda Jadwal Fees

Amarga Ketekunan lan Fees paspor

* USD * ECD
Pelamar utama $ 7,500 $ 20,250
Garwa $ 7,500 $ 20,250
Anak tanggul umur 0-11 $0 $0
Anak tanggul umur 12-17 $ 2,000 $ 5,400
Gumantung umur 18-25 $ 4,000 $ 10,800
Ibune tanggungan umur 58 taun lan luwih $ 4,000 $ 10,800
Ragad passport - saben wong $ 300 $ 810

Tambahan saka Gumantung

* USD * ECD
Garwa $ 75,000 $ 202,500
Anak tanggul umur 0-11 $ 10,000 $ 27,000
Anak tanggul umur 12-17 $ 20,000 $ 54,00
Ibu-ibu Gumantung umur 58 lan luwih $ 75,000 $ 202,500

* Standard amarga rajin lan paspor sing ditrapake
* Nganti tanggal 31 Oktober 2020, US $ 10,000.00 kanggo bocah umur 5 taun lan luwih murah, US $ 20,000.00 kanggo bocah umur 6-17

* Mangga Wigati: ECD = Dolar Karibia Timur lan USD = Dolar Amerika Serikat

  • Pintu kanggo pilihan Dana Pembangunan Nasional (NDF) dikurangi mudhun% 50; saka AS $ 200,000 nganti US $ 100,000 kanggo kulawarga nganti papat wong, lan saka AS $ 250,000 nganti AS $ 125,000 kanggo kulawarga sing umur limang taun.
  • Loro (2) aplikasi saka pihak sing gegandhengan bisa nggawe investasi bareng, kanthi saben pelamar nandur modal paling sethithik AS $ 200,000 supaya bisa lolos. Kabeh pangolahan lan sregep biaya ora tetep.
Inggris
Inggris