Data Proteksi & Kebijakan Privasi

Data Proteksi & Kebijakan Privasi

Perusahaan kita ADA ADA ADA ADA (https://immi.company) lan karyawan bakal nyoba nglindhungi data rahasia lan informasi pribadi. Kita wis nuduhake ing ngisor iki babagan carane ngumpulake lan nggunakake data sampeyan.

1. Cara kita nggunakake informasi lan data pribadi

ADA ADA ADA ADA nglumpukake lan nggunakake data lan informasi pribadi kanggo mutusake masalah babagan administrasi lan dhukungan pelanggan, kanggo mbantu para pelanggan. Kita nggunakake data lan informasi pribadi kanggo ngawasi selaras karo kabeh hukum lan kontrak.

2. Gunakake informasi lan data sampeyan kanggo tujuan marketing

Yen sampeyan pengin kabeh informasi pribadi supaya ora digunakake mengko kanggo promosi, hubungi kita ing info@vnz.bz lan kita bakal mesthekake yen sampeyan ora nampa tawaran marketing utawa kabar liyane saka kita.

3. Koleksi informasi pribadi lan data pribadi

Kabeh informasi sing perusahaan ADA ADA ADA ADA nglumpukake teka langsung kanggo sampeyan, minangka pelanggan. Kabeh data dipercaya dilindhungi lan disimpen ing perusahaan tanpa kemungkinan panggunaan saka pihak katelu. Kita bakal nyimpen informasi pribadhi kanthi cukup wektu kanggo nyedhiyakake dhukungan lan administrasi layanan.


4. Informasi Pribadi Sampeyan Kita Ngumpulake

Nalika ngubungi perusahaan kanthi ngubungi kantor, telpon, cara komunikasi elektronik, uga ngunjungi sumber Internet, kita ngumpulake data babagan pangguna lan pelanggan sing menehi pesenan nggunakake cara komunikasi lan kontak ing ndhuwur.


Data sing diklumpukake bisa kalebu informasi babagan interaksi karo pariwara, informasi babagan jaringan, data babagan sistem, komunikasi lan piranti kontak, informasi babagan pengirim lan panampa pesen sing dikirim utawa ditampa dening perusahaan kita. Kita bisa uga ngumpulake informasi babagan wektu lan panggonan sing mlebu menyang layanan utawa sumber daya. Kita ngumpulake informasi babagan durasi kontak, aliran klik lan data sistem liyane.
Informasi iki bisa uga nuduhake sampeyan lan nilai mlebu lan perusahaan liyane.

Yen sampeyan kuwatir karo data, sampeyan bisa browsing situs kanthi anonim.

Sawise njaluk, sampeyan bisa nyedhiyani informasi sing kita simpen babagan sampeyan, tundhuk karo identifikasi sampeyan. Informasi sampeyan ora kasedhiya kanggo pangguna liyane, kajaba ana syarat kanggo implementasine hukum lan panjaluk resmi badan resmi sing duwe hak nindakake.

Kita ngumpulake informasi babagan pengunjung menyang situs web, ngumpulake alamat email nalika ngubungi perusahaan, perusahaan ngumpulake nomer telpon lan data seluler nalika ngubungi pusat kontak utawa liwat telpon menyang karyawan.

Informasi sing dikumpulake perusahaan utamane digunakake kanggo nganalisis internal lan ningkatake layanan, sumber Internet lan karya umum kita.

Sembarang informasi sampeyan ora ditransfer menyang pihak katelu kajaba kasus pangiriman barang sampeyan, lan asuransi kiriman iki, ing kasus iki kabeh informasi sing dibutuhake bakal ditransfer menyang perusahaan sing bakal ngirim barang menyang alamat lan asuransi perusahaan. Kanthi nggawe pesan kanggo ngirim barang ing situs web utawa telpon, sampeyan setuju karo panentu informasi menyang pihak katelu sing tanggung jawab kanggo ngatur kiriman produk iki menyang alamat lan asuransi.

Yen sampeyan ora pengin nampa pesen saka kita apa liyane sing dibutuhake minangka bagean saka pesenan lan kaleksanan, sampeyan bisa nulis menyang alamat kita: info@vnz.bz

5. Cara informasi panyimpenan lan rak informasi

Kita nyimpen informasi ing pangkalan pelanggan. Informasi iki bakal digunakake dening perusahaan lan jumlah wektu sing cukup disimpen. Kita butuh informasi kasebut kanggo menehi pitakon lan ngrampungake masalah babagan layanan lan syarat-syarat hukum panyimpenan data. Kita duwe hak kanggo nyimpen informasi iki sawise rampung layanan lan adol, sanajan sampeyan ora nggunakake layanan perusahaan liyane. Kabeh informasi bakal disimpen kanggo wektu sing cukup, kajaba hukum lan panguwasa pengatur lan pandhuan mbutuhake supaya luwih dawa.

6. Katelu

Kita duwe hak transfer informasi sampeyan menyang pihak katelu sing ana gandhengane karo implementasine pesenan kanggo sampeyan. Tanpa idin tambahan, kita ngirim informasi menyang layanan pangiriman, perusahaan asuransi sing ana gandhengane karo pangiriman barang kasebut. Kita duwe hak transfer alamat lengkap, jeneng lan jeneng kulawarga, nomer telpon uga data liyane sing perlu kanggo ngrampungake pesenan iki. Kita nyedhiyakake kabeh informasi mung kanggo perusahaan sing makarya sesuai karo ukum babagan perlindungan data lan panyimpenan. Kanthi panjaluk, sampeyan bisa nampa informasi saka kita sapa lan kapan data sampeyan diwenehake.

Ora ana dhaptar pelanggan sing ditransfer menyang pihak katelu, kajaba panjaluk saka pihak negoro, yen ana.

7. Tandha email, koresponden, berita lan promosi

Kita duwe hak kanggo ngirim sampeyan notifikasi, cocog, ngubungi sampeyan liwat telpon utawa liwat situs web, yen sampeyan wis nggawe pesenan karo kita kanthi cara apa wae. Kabeh kontak mung bisa nggunakake komunikasi sing diwenehake. Kita duwe hak kanggo arang ngirim informasi babagan produk, diskon lan promosi. Sampeyan duwe hak nolak nampa kabar kasebut kanthi nuruti instruksi utawa kanthi nulis marang kita ing info@vnz.bz

8. Monitor email Email

Minangka bagéan saka kontrol keamanan, kita duwe hak maca surat sing dikirim menyang karyawan kita. Ing babagan konten sing ora aman saka huruf utawa lampirane, kayata virus, kita duwe hak kanggo mbusak utawa nundha.

9. Kebijakan Cookie

Situs kita nggunakake cookie, yaiku kode cilik lan file sing nambah kinerja situs ing komputer sampeyan. Ing ngisor iki, kita nerangake informasi apa nalika ngumpulake cookie, kepiye nggunakake lan nalika nyimpen.

Sampeyan duwe hak kanggo mbatalake download cookie, nanging ing wektu sing padha, kita ora bisa njamin operasi sing apik ing situs iki.

Sampeyan bisa maca liyane babagan cookie ing Wikipedia kene.

Nggunakake Cookies

Disaranake nggunakake cookie kanggo operasi situs sing tepat lan tepat yen sampeyan ora yakin apa sampeyan butuh utawa ora. Sampeyan bisa mateni nggunakake cookie yen sampeyan yakin yen sampeyan butuh. Sampeyan kudu ngerti manawa kabeh cookie digunakake kanggo nyedhiyakake layanan sing pengin digunakake.

Nggawe cookie

Sampeyan bisa nyegah browser sampeyan nggunakake cookie. Sampeyan kudu ngerti manawa nggunakake fungsi iki kanggo mbatesi panggunaan cookie dening browser sampeyan bisa ngganti fungsi kabeh situs sing dikunjungi utawa pengin dibukak. Biasane, cookie sing mateni bakal mateni fitur lan kemampuan tartamtu saka situs, saengga sampeyan menehi saran supaya sampeyan ora mateni cookie.

Email Email Cookies sing gegandhengan

Situs kita bisa eling pangguna yen sampeyan wis ndhaptar karo kita, kanggo nuduhake kabar tartamtu sing bisa digunakake kanggo pangguna sing pangguna utawa pangguna sing ora pangguna. Kita nyedhiyakake layanan langganan buletin. Nalika nggunakake fungsi iki, kita nggunakake cookie sing elinga sampeyan.

Nangani pesenan cookie sing gegandhengan

Situs web kita ngelingake pesenan karo cookie, produk sing dipilih lan dheweke kelingan nalika sampeyan nggunakake situs web kanggo luwih gampang supaya bisa diproses kalebu mbatalake utawa nyunting pesenan.

Formulir Cookies sing gegandhengan

Yen sampeyan ngisi formulir ing situs web, cookie bisa nyimpen data pangguna kanggo panggunaan utawa koresponden ing mangsa ngarep.

Cookie pihak katelu

Ing situs web kita bisa nggunakake cookie sing diwenehake dening pihak katelu sing dipercaya. Ing ngisor iki, kita bakal nerangake luwih rinci babagan cookie pihak katelu sing bisa ditemoni nalika nggunakake situs.

Kita nggunakake Google Analytics, sing kudu dianalisis situs kita. Cookie bisa nglacak wektu sing dienggo ing situs kita, kaca sing sampeyan kunjungi, konten sing sampeyan seneng, wektu sampeyan ngunjungi situs.

Sampeyan bisa ngerti luwih lengkap babagan informasi cookie Google Analytics kene.

Sawise maneh, kita ngelingake yen situs iki bisa digunakake kanthi becik, disaranake supaya cookie sampeyan diaktifake.

10. keamanan

Kita njupuk langkah keamanan kanggo nyimpen data kanthi tenanan lan njupuk kabeh cara sing cukup kanggo mesthekake keamanan. Gumantung data kasebut, kita nggunakake fungsi kanggo proteksi sandhi, enkripsi, kontrol akses, serep, standar transfer lan kontrol integritas lingkungan kanggo nglindhungi data saka kerugian utawa salah.

PERHATIAN: Kita ora nyimpen rincian kertu kredit utawa debit. Data kertu sing digunakake kanggo mbayar mesthi enkripsi lan ora disimpen.

11. Pitakon lan panjaluk

Yen sampeyan duwe pitakon tambahan babagan kabijakan privasi, pangayoman data utawa panggunaan ing layanan kita, sampeyan bisa hubungi kita kanggo informasi iki: info@vnz.bz

ADA ADA ADA ADA

  • Bangunan Arthur Evelyn Charlestown, Nevis, St. Kitts lan Nevis
  • Dhukungan pelanggan
  • Phone Number:
  • + 442038079690
  • info@vnz.bz
Inggris
Inggris