Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Kulawarga Pembangunan Nasional (NDF) - Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Kulawarga Dana Pembangunan Nasional (NDF)

Reguler regane
$ 13,500.00
Harga jual
$ 13,500.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben
Tax included.

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Kulawarga Dana Pembangunan Nasional (NDF)

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Dana Pembangunan Nasional (NDF)

National Development Fund (NDF) minangka dana nirlaba sing tundhuk pangawasan parlementer kanthi laporan enem wulan kanggo dituduhake menyang Parlemen kanthi rinci supaya ngidini transparansi lan tanggung jawab. Dana kasebut uga bakal diaudit dening perusahaan akuntansi sing dikenali internasional.

Ditetepake miturut bagean 42 (2) UU Administrasi Keuangan 2006 kanggo mbiayai proyek disponsori pemerintah, kalebu kemitraan umum-pribadi lan investasi amal sing disetujoni.

Disualekno kewarganegaraan ing opsi investasi NDF mbutuhake kontribusi kanggo Dana Pembangunan Nasional kanthi jumlah paling minimum US $ 100,000 saben aplikasi. Kontribusi kasebut minangka pambayaran siji-wektu.

Pelamar utami kalebu bojo, anak sing gumantung lan wong tuwa sing umur luwih saka 58 taun ing aplikasi kasebut tanpa kontribusi NDF tambahan, sanajan pemerintah lan biaya rajin sing kudu dibayar kanggo saben individu sing dituduhake ing bagean Fees.

Proses aplikasi cukup langsung lan formulir aplikasi bisa dipikolehi saka agen sah lokal, sing wis dilisensi dening Kewarganegaraan dening Unit Pelaburan (CIU).

Sawise ngirim aplikasi sampeyan bakal dijaluk mbayar biaya rajin kanthi lengkap lan 10% saka biaya pangolahan pemerintah. Sawise nampa surat persetujuan, sampeyan bakal mbayar imbangan saka pangolahan pamrentahan, biaya paspor lan kontribusi sampeyan. Biaya mbayar langsung menyang Unit lan kontribusi sampeyan kudu digawe menyang Dana Khusus Pamaréntah ing wektu 30 dina.

Sawise ditampa, sertifikat pendaftaran Kewarganegaraan bakal ditanggepi kanggo pelamar utami lan anggota kulawarga sing bakal diajukake menyang kantor paspor kanthi aplikasi paspor lan dokumen sing ana gawan. Agen / wakil sah sampeyan bakal ngirim dokumen Passport lan Kewarganegaraan dokumen menyang sampeyan.

Ing kesempatan pertama sing ngunjungi Antigua lan Barbuda, sampeyan bisa sumpah utawa nyatakake kesetiaan utawa sampeyan bisa ngunjungi Kedutaan Besar, Komisi Tinggi utawa Kantor Konsolidasi Antigua lan Barbuda kanggo ngrampungake syarat kanggo sumpah utawa nyatakake kesetiaan.

Kontribusi kanggo Dana Pembangunan Nasional

A. Kanggo pelamar siji, utawa kulawarga ana 4 utawa kurang

  • Kontribusi US $ 100,000
  • Fees pangolahan: US $ 30,000

B. Kulawarga 5 utawa luwih: -

  • Kontribusi AS $ 150,000
  • Fees Processing: AS $ 30,000 ditambah US $ 15,000 kanggo saben gumantung tambahan
Inggris
Inggris