Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Kulawarga Investasi Bisnis - Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Kulawarga Investasi Bisnis

Reguler regane
$ 13,500.00
Harga jual
$ 13,500.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben
Tax included.

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Kulawarga Investasi Bisnis

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Kulawarga Investasi Bisnis

Kewarganegaraan dening Unit Pelaburan (CIU) menehi saran kanggo Kabinet kanggo disetujoni bisnis, apa ana utawa ngajokaken, kanggo tujuan investasi ing bisnis ing ngisor Kewarganegaraan dening Program Investment.

Loro pilihan investasi bisnis yaiku:

  • A pelamar utama, kanggo awake dhewe, nggawe investasi ing bisnis sing disetujoni paling ora US $ 1,500,000
  • Minimal 2 wong kanggo nggawe investasi bareng ing bisnis sing disetujoni paling ora AS $ 5,000,000. Saben wong diwajibake nyumbang paling ora US $ 400,000 kanggo investasi gabungan. Sawijining aplikasi kanggo Kewarganegaraan dening Investment bisa diajukake, dheweke utawa pihak liwat agen.

Sawise persetujuan investasi bisnis wis diwenehake, CIU bakal nimbang aplikasi kanggo kewarganegaraan. Proses aplikasi padha karo NDF, yaiku, nalika ngirim aplikasi, sampeyan bakal dijaluk mbayar biaya rajin lan 10% saka biaya pamrentah. Sawise nampa surat persetujuan, sampeyan bakal mbayar imbangan saka pangolahan biaya pamrentah lan jumlah investasi bisnis sajrone 30 dina. Amarga alam macem-macem potensial investasi kasebut, persetujuan escrow bakal dirembug ing antarane pihak-pihak durung transfer jumlah investasi kudu ditindakake sajrone 30 dina saka diterbitake surat persetujuan.

Kanggo pelamar siji, utawa kulawarga ana 4 utawa kurang

  • Fees pangolahan: US $ 30,000

Kanggo kulawarga 5 utawa luwih: -

  • Kontribusi AS $ 150,000

Fees Processing: AS $ 30,000 ditambah US $ 15,000 kanggo saben gumantung tambahan

Sawise ditampa, sertifikat pendaptaran bakal ditanggepi kanggo pelamar utami lan anggota kulawarga sing bakal dikirim menyang kantor paspor kanthi aplikasi lan uga dokumentasi sing gawan.

Agen / wakil sah sampeyan bakal menehi saran babagan tanggal sing kasedhiya kanggo salah siji:

  • Dolan maring Antigua lan Barbuda kanggo ngumpulake paspor sampeyan lan sumpah utawa setya.
  • Dolan maring Kedutaan Besar, Komisi Tinggi utawa Kantor Konsular Antigua lan Barbuda kanggo ngumpulake paspor sampeyan lan njaluk sumpah utawa janji setya. Link menyang Kedutaan / Komisaris Tinggi / Kantor Konsular sing ditampilake ing kaca alternatif.
Inggris
Inggris