Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Kulawarga Real Estate - Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Kulawarga Real Estate

Reguler regane
$ 13,500.00
Harga jual
$ 13,500.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben
Tax included.

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Kulawarga Real Estate

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Kulawarga Real Estate

Kanggo lolos dadi kewarganegaraan miturut pilihan real estate, pamrentah mbutuhake pelamar nggawe investasi sing ditunjuk, resmi real estate kanthi nilai paling sethithik US $ 400,000, lan mbayar biaya pangolahan pamrentahan lan biaya rajin sing kudu dibayar.

Kanggo pelamar siji, utawa kulawarga ana 4 utawa kurang

  • Fees pangolahan: US $ 30,000

Kanggo kulawarga 5 utawa luwih: -

  • Kontribusi AS $ 150,000

    Fees Processing: AS $ 30,000 ditambah US $ 15,000 kanggo saben gumantung tambahan

Loro (2) aplikasi saka pihak sing gegandhengan bisa nggawe investasi bareng, kanthi saben pelamar nandur modal paling sethithik AS $ 200,000 supaya bisa lolos. Kabeh pangolahan lan sregep biaya ora tetep.

Kajaba iku, loro utawa luwih pelamar sing nglaporake perjanjian penjualan lan tuku sing bisa dienggo bareng karo kewarganegaraan kanthi investasi kanthi syarat saben pelamar nyumbang investasi minimal AS $ 400,000.

Pemilikan properti sing migunani ditrapake liwat perusahaan nirlaba kanthi syarat perusahaan kasebut nerbitake kabeh saham sing diwenehake kanggo pelamar kasebut, ditetepake lan apik miturut undang-undang Antigua lan Barbuda, dudu pengecualian. utawa entitas luar negeri lan ngirim bukti sing ora bisa ditemtokake babagan kepemilikan sing migunani, sing bukti bakal disertifikasi dening Pendaftar Perusahaan.

Amarga prosedur aplikasi ing ngisor iki kalebu tuku real estate, iki bisa nambah wektu pangolahan gumantung marang properti sing dipilih. Real Estate ora bisa didol nganti 5 taun sawise tuku, kajaba tuku sulih resmi resmi properti real estate ing Antigua lan Barbuda.

Aplikasi kanggo kewarganegaraan kanthi investasi ing opsi investasi real estate bisa diajukake menyang Kewarganegaraan dening Unit Pelaburan (CIU) nalika perjanjian tuku lan adol wis ditandatangani karo pangembang proyek sing disetujoni, sing bakal diwenehake. aplikasi kewarganegaraan.

Sawise ngirim aplikasi sampeyan bakal dijaluk mbayar biaya rajin amarga 10% saka biaya pangolahan pamarentah. Nalika nampa surat persetujuan, sampeyan bakal mbayar imbangan saka biaya pamrentah lan kabeh jumlah amarga pangembang miturut perjanjian jual lan tuku supaya judhul bisa didaftar ing jeneng sampeyan lan ngidini implementasine nyata investasi Estate sesuai karo pedoman sing ditetepake dening Kewarganegaraan dening Unit Investment (CIU).

Sawise ditampa, sertifikat pendaptaran bakal ditanggepi kanggo pelamar utami lan anggota keluargane sing kudu dikirim menyang kantor paspor kanthi aplikasi lan uga dokumentasi.

Agen / wakil sah sampeyan bakal menehi saran babagan tanggal sing kasedhiya kanggo salah siji;

  • Dolan maring Antigua lan Barbuda kanggo ngumpulake paspor sampeyan lan sumpah utawa setya
  • Dolan maring Kedutaan Besar, Komisi Tinggi utawa Kantor Konsular Antigua lan Barbuda kanggo ngumpulake paspor sampeyan lan njaluk sumpah utawa janji setya. Link menyang Kedutaan / Komisaris Tinggi / Kantor Konsular sing ditampilake ing kaca alternatif.
Inggris
Inggris