Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - Kulawarga Dana Universitas Hindia Barat (UWI) - Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - kulawarga Dana Universitas Hindia Kulon (UWI)

Reguler regane
$ 13,500.00
Harga jual
$ 13,500.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben
Tax included.

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - kulawarga Dana Universitas Hindia Kulon (UWI)

Kewarganegaraan Antigua lan Barbuda - kulawarga Dana Universitas Hindia Kulon (UWI)

Opsi Universitas West Indies Fund (UWI) minangka mekanisme kanggo ngrampungake kampus dharat kaping papat ing UWI.

Pelamar menyang Program Kewarganegaraan dening Program Investment sing milih pilihan iki dibutuhake kanggo nggawe investasi US $ 150,000 kulawarga sing nduwe enem (6) utawa luwih (tegese nomer minimal kanggo saben aplikasi yaiku 6).

Partisipasi ing pilihan kasebut bakal ndarbeni salah sawijine anggota kulawarga nganti setaun, kuliah mung, beasiswa ing Universitas Hindia Kulon.

Proses aplikasi cukup langsung lan formulir aplikasi bisa dipikolehi saka Agen Dilisensi lokal, sing wis dilisensi dening Kewarganegaraan dening Unit Pelaburan (CIU).

Sawise ngirim aplikasi sampeyan bakal dijaluk mbayar kanthi tenanan. Pembayaran 10% saka biaya pangolahan ditrapake kanggo kulawarga sing ana pitung (7) wong utawa luwih. Sawise nampa surat persetujuan, sampeyan bakal mbayar imbangan saka pangolahan pamrentahan, biaya paspor lan kontribusi sampeyan. Biaya mbayar langsung menyang Unit lan kontribusi sampeyan kudu digawe menyang Dana Khusus Pamaréntah ing wektu 30 dina.

Sawise ditampa, sertifikat pendaptaran Kewarganegaraan bakal ditanggepi kanggo pelamar utami lan anggota kulawarga sing bakal dikirim menyang Kantor Paspor kanggo diproses nganggo aplikasi paspor lan dokumen sing gandhengane. Sawise rampung, agen / wakil sampeyan sing sah bakal ngirim dokumen Passport lan Citizenship Certificate kanggo sampeyan.

Ing kesempatan pertama sing ngunjungi Antigua lan Barbuda, sampeyan bisa sumpah utawa nyatakake kesetiaan utawa sampeyan bisa ngunjungi Kedutaan Besar, Komisi Tinggi utawa Kantor Konsolidasi Antigua lan Barbuda kanggo ngrampungake syarat kanggo sumpah utawa nyatakake kesetiaan.

Kontribusi kanggo Dana Universitas Hindia Barat (UWI)

A. Kanggo kulawarga 6: -

  • Kontribusi AS $ 150,000 (klebu Fees Processing)

B. Kulawarga 7 utawa luwih: -

  • Kontribusi AS $ 150,000
  • Fees Processing: US $ 15,000 kanggo saben gumantung tambahan
Inggris
Inggris